Τετάρτη, 08 Ιουλ, 2020
Προκοπίου μεγαλομ., Θεοφίλου Ζίχνης.

Newsletter Ιανουάριος 2011


 

 

«Ρωμηοσύνη»

Μηνιαίο ηλεκτρονικό Newsletter

Τεύχος 19, Ιανουάριος 2011

 

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ


Ευχή του Μεγάλου Βασιλείου

Με αφορμή τον εορτασμό του Μεγάλου Βασιλείου την 1 Ιανουαρίου αξίζει να γίνει αναφορά στην ευχή του Μεγάλου Βασιλείου, που μας δόθηκε από την Ιερά Λαύρα του Αγίου Σάββα του Ηγιασμένου.  

Για να αναγνώσετε την ευχή πατήστε εδώ.

 

 

Ο Μέγας Βασίλειος Επίσκοπος Καισαρείας 

Μπορείτε να διαβάσετε ένα ενδιαφέρον άρθρο που αφορά την προσωπικότητα και το σπουδαίο έργο του Μεγάλου Βασιλείου πατώντας εδώ.

 

 

Ολοκλήρωση της 3ης Συνάντησης των Μελών της Μ.Κ.Ο. «Ρωμηοσύνη»

 Ολοκληρώθηκε η 3η Συνάντηση των Μελών της Μ.Κ.Ο. «Ρωμηοσύνη», που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010 στην έδρα των γραφείων της, στην Εξαρχία του Παναγίου Τάφου, Ερεχθέως 18, Πλάκα.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

 

 

Η Αναπληρώτρια Διαχειρίστρια της Μ.Κ.Ο. «Ρωμηοσύνη» στην Αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

 Η Αναπληρώτρια Διαχειρίστρια της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «Ρωμηοσύνη» του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων, κ. Αικατερίνη Διαμαντοπούλου, συνάντησε την Τετάρτη 04/01/2011 την Αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ. Ρόδη Κράτσα στο γραφείο της στην Αθήνα.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

 

 Η Αναπληρώτρια Διαχειρίστρια της Μ.Κ.Ο. «Ρωμηοσύνη» στην εκδήλωση «Ιωάννης Καποδίστριας – ο Άγιος της Πολιτικής»

Την Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου 2010 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Ρωσικής Πρεσβείας στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επισημότητα η παρουσίαση της συλλεκτικής  - επετειακής έκδοσης «Ιωάννης Καποδίστριας – ο Άγιος της Πολιτικής», την οποία τίμησε με την παρουσία της η Αναπληρώτρια Διαχειρίστρια της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «Ρωμηοσύνη» Δρ. Αικατερίνη Διαμαντοπούλου.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

   

Έκδοση & Σύνταξη: Γραμματεία της Μ.Κ.Ο. «Ρωμηοσύνη» 

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας           Γίνετε συνδρομητές του Newsletter δωρεάν

 

Το παρόν ενημερωτικό Newsletter αποστέλλεται δωρεάν από τη Μη Κυβερνητική Οργάνωση "Ρωμηοσύνη" του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων

www.romiosini.org.gr

Εξαρχία του Παναγίου Τάφου, Ερεχθέως 18, 105 56 Αθήνα

Τηλ. 210 3222546, Fax. 210 3222542

 

Αυτό το μήνυμα πληρεί τις προϋποθέσεις της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί διαφημιστικών μηνυμάτων. *Κάθε μήνυμα θα πρέπει να φέρει τα πλήρη στοιχεία του αποστολέα ευκρινώς και θα πρέπει να δίνει στο δέκτη τη δυνατότητα διαγραφής. (Directiva 2002/58/CE του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου) *Παρακαλώ δεχθείτε τις απολογίες μας για οποιαδήποτε ενόχληση, την οποία σας προκαλέσαμε.

Εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερωτική αλληλογραφία, παρακαλώ πατήστε εδώ και αφαιρέστε το e-mail σας από την κατάσταση πατώντας το πρόσημο –   ώστε να διαγραφεί η διεύθυνση σας από την λίστα μας.Print-icon 
Πνευματικά δικαιώματα 2009-2013 © «Ρωμηοσύνη»
Επιτρέπεται η αναπαραγωγή του υλικού του ιστοχώρου με προϋπόθεση την αναφορά στην πηγή: «Ρωμηοσύνη» www.romiosini.org.gr

:: Πατριαρχείο Ιεροσολύμων :: Ειδήσεις εκ του Πατριαρχείου Ἱεροσολύμων :: Σχετικά :: Τελευταία νέα :: Τρέχοντα Προγράμματα :: Ιστορικό Αρχείο της Μ.Κ.Ο. "Ρωμηοσύνη" ::


Login-iconLogin  ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

Αυτή τη στιγμή διαβάζουν την ιστοσελίδα μας 212 επισκέπτες.