Κυριακή, 09 Αυγ, 2020
Θ ΜΑΤΘΑΙΟΥ. Ματθία απόστ., των εν Χάλκη 10 μαρτύρων.

Η Παναγία της Σγράππας

28/11/2011 Η «Ρωμηοσύνη» συνεχίζει τη συνδρομή της προς το Κέντρο Αγάπης Ελευσίνας


Με πρωτοβουλία της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «Ρωμηοσύνη» του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011 η επίσκεψη του Ψυχιάτρου κ. Δημήτριου Καραϊσκου στο Κέντρο. Ο ιατρός προχώρησε στην κατ’ ιδίαν συνεδρία με παιδιά τα οποία έχρηζαν ψυχολογικής υποστήριξης.

Συγκεκριμένα ο κ. Καραϊσκος, κατόπιν υπόδειξης του υπεύθυνου του Κέντρου Αγάπης Ελευσίνας, κ. Χαράλαμπου Πηρουνάκη, συνομίλησε με διακριτικότητα και ευαισθησία με κάθε παιδί ξεχωριστά, προκειμένου να εστιάσει σε κάθε παιδί τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και να προχωρήσει σε περαιτέρω διάγνωση.

Η συγκεκριμένη ενέργεια πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της διαρκούς  αρωγής της Μ.Κ.Ο. «Ρωμηοσύνη» προς το Κέντρο Αγάπης Ελευσίνας, σύμφωνα με την οποία αφιλοκερδώς και με γνώμονα την αγάπη τους προς τα παιδιά, ιατροί όλων των ειδικοτήτων θα επισκέπτονται το Κέντρο, καλύπτοντας όλο το φάσμα των αναγκών τους.

Στο Κέντρο Αγάπης Ελευσίνας παρευρέθηκε και η Αναπληρώτρια Διαχειρίστρια του φορέα, κ. Αικατερίνη Διαμαντοπούλου, η οποία ευχαρίστησε τον Ψυχίατρο κ. Δημήτριο Καραϊσκο για την αρωγή του προς τη Μ.Κ.Ο. «Ρωμηοσύνη», ενώ για άλλη μια φορά συνεχάρη τον κ. Πηρουνάκη και τους εθελοντές για το σπουδαίο έργο που επιτελούν με τη δράση τους στην ευρύτερη περιοχή της Ελευσίνας.

 

Εκ της Γραμματείας της Μ.Κ.Ο. «Ρωμηοσύνη»Παιδιά που φιλοξενούνται στο Κέντρο Αγάπης Ελευσίνας ασχολούνται με τη ζωγραφική

Παιδιά που φιλοξενούνται στο Κέντρο Αγάπης Ελευσίνας. Διακρίνονται ο κ. Χαράλαμπος Πυρουνάκης και ο κ. Δημήτριος Καραϊσκος

Αναμνηστική φωτογραφία παιδιών που φιλοξενούνται στο Κέντρο Αγάπης Ελευσίνας

Ο Ψυχιάτρος κ. Δημήτριος Καραϊσκος στο Κέντρο Αγάπης Ελευσίνας

Αναμνηστική φωτογραφία του κ. Πυρουνάκη με την κ. Αικατερίνη Διαμαντοπούλου και τον κ. Δημήτριο Καραϊσκο

Print-icon 
Πνευματικά δικαιώματα 2009-2013 © «Ρωμηοσύνη»
Επιτρέπεται η αναπαραγωγή του υλικού του ιστοχώρου με προϋπόθεση την αναφορά στην πηγή: «Ρωμηοσύνη» www.romiosini.org.gr

:: Πατριαρχείο Ιεροσολύμων :: Ειδήσεις εκ του Πατριαρχείου Ἱεροσολύμων :: Σχετικά :: Τελευταία νέα :: Τρέχοντα Προγράμματα :: Ιστορικό Αρχείο της Μ.Κ.Ο. "Ρωμηοσύνη" ::


Login-iconLogin  ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

Αυτή τη στιγμή διαβάζουν την ιστοσελίδα μας 139 επισκέπτες.