Τετάρτη, 22 Μαϊ, 2024
Βασιλίσκου μάρτυρος, Ιωάννου του βασιλέως, Δημητρίου (Μήτρου) και Παύλου των εν Τριπόλει νεομαρτύρων.

Οι Προκαθήμενοι των Ορθοδόξων Εκκλησιών μαζί με την κ.Βασιλείου

17/09/2012 Ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ.Θεόφιλος Γ’ επισκέπτεται το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.


Από Δευτέρας, 4ης /17ης Σεπτεμβρίου 2012, η Α.Θ.Μ. ο Πατήρ ημών και Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος Γ’ πραγματοποιεί επίσκεψιν ομού μετά του Πατριάρχου Αλεξανδρείας κ.κ. Θεοδώρου, του αντιπροσώπου του Πατριαρχείου Αντιοχείας κ.κ. Ιγνατίου, Μητροπολίτου Κεντρώας  Ευρώπης κ. Ιωάννου και του Αρχιεπισκόπου Κυπρου κ.κ. Χρυσοστόμου εις το Ευρωπαϊκόν Κοινοβούλιον, εις Βρυξέλας, δια θέματα αφορώντα ιδία τους Χριστιανούς και εν γένει τους κατοίκους της Μέσης Ανατολής.

Λεπτομέρειαι περί της επισκέψεως ταύτης, εις την πραγματοποίησιν της οποίας συνετέλεσε τα μέγιστα η Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ. Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου, θα αναρτώνται κατά τας ημέρας ταύτας εις την ιστοσελίδα του Πατριαρχείου.

Εκ της Αρχιγραμματείας.


Η πρωτότυπη είδηση σε πολυτονική γραφή βρίσκεται στην Πύλη ειδησεογραφίας του Πατριαρχείου στο σύνδεσμοhttp://www.jp-newsgate.net/gr/2012/09/17/6730/Print-icon 
Πνευματικά δικαιώματα 2009-2013 © «Ρωμηοσύνη»
Επιτρέπεται η αναπαραγωγή του υλικού του ιστοχώρου με προϋπόθεση την αναφορά στην πηγή: «Ρωμηοσύνη» www.romiosini.org.gr

:: Πατριαρχείο Ιεροσολύμων :: Ειδήσεις εκ του Πατριαρχείου Ἱεροσολύμων :: Σχετικά :: Τελευταία νέα :: Τρέχοντα Προγράμματα :: Ιστορικό Αρχείο της Μ.Κ.Ο. "Ρωμηοσύνη" ::


Login-iconLogin  ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

Αυτή τη στιγμή διαβάζουν την ιστοσελίδα μας 63 επισκέπτες.