Τετάρτη, 08 Ιουλ, 2020
Προκοπίου μεγαλομ., Θεοφίλου Ζίχνης.

Newsletter Φεβρουάριος 2011


 

 

«Ρωμηοσύνη»

Μηνιαίο ηλεκτρονικό Newsletter

Τεύχος 20, Φεβρουάριος 2011

 

 

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

 

 

Ολοκλήρωση της 5ης Προσκυνηματικής εκδρομής της Μ.Κ.Ο. «Ρωμηοσύνη» στην  Ιερά Μονή του Μεγάλου Αντωνίου στην Αριζόνα

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 5η προσκυνηματική εκδρομή της Μ.Κ.Ο. «Ρωμηοσύνη» στην Ιερά Μονή του Μεγάλου Αντωνίου στην Αριζόνα.

Για περισσότερες πληροφορίες και  φωτογραφικό υλικό από την εκδρομή πατήστε εδώ.

 

Οδοιπορικό στην Ιερά Μονή του Μεγάλου Αντωνίου στην Αριζόνα

Μέσα από εδώ μπορείτε να έχετε μια μικρή εικόνα του θαυμαστού και ευλογημένου ταξιδιού στη μακρινή Αριζόνα και της γνωριμίας με τη χαρισματική μορφή του Γέροντος Εφραίμ.

 

 

Διοργάνωση 6ης Προσκυνηματικής εκδρομής της Μ.Κ.Ο. «Ρωμηοσύνη» σε: Ι.Μ. Αγ. Ιωάννου Θεολόγου Σουρωτή - Περίπλου Αγίου Όρους - Παναγία Ιεροσολυμίτισσα - Γενισέα Ξάνθης - Παναγία Σουμελά

Η Μ.Κ.Ο. «Ρωμηοσύνη» διοργανώνει την 6η Προσκυνηματική εκδρομή της σε: Ι.Μ. Αγ. Ιωάννου Θεολόγου Σουρωτή - Περίπλου Αγίου Όρους - Παναγία Ιεροσολυμίτισσα - Γενισέα Ξάνθης - Παναγία Σουμελά, 8-11 Απριλίου 2011.

Για το αναλυτικό πρόγραμμα και δηλώσεις συμμετοχής πατήστε εδώ.

 

 

Αναβάθμιση του Ιστοχώρου της Πατριαρχικής Σχολής της Σιών

Σας ανακοινώνουμε ότι ο Ιστοχώρος της Πατριαρχικής Σχολής της Σιών, ο οποίος λειτουργεί στην διεύθυνση www.patriarchate-school.info αναβαθμίστηκε, αποτελώντας πηγή πλούσιου φωτογραφικού υλικού και πληροφοριών που αφορούν τη Σχολή και τη ζωή του Πατριαρχείου. Συγκεκριμένα έχουν αναρτηθεί ως τώρα πέραν των 13.000 φωτογραφιών από τους Αγίους Τόπους και το Πατριαρχείο, ενώ σταδιακά εμπλουτίζεται με  πληροφοριακό υλικό για τα Πανάγια Προσκυνήματα και τη λειτουργία της Σχολής.

Εκ της Διευθύνσεως των Ιστοχώρων του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων

 

Ανάρτηση Εισηγήσεων του 3ου Διεθνούς Συνεδρίου της Μ.Κ.Ο. «Ρωμηοσύνη» σε ακουστική μορφή ΜΡ3

Αναρτήθηκαν στον Ιστοχώρο μας οι Εισηγήσεις του 3ου Διεθνούς Συνεδρίου της Μ.Κ.Ο. «Ρωμηοσύνη», που διεξήχθη στην Κύπρο την 10 Οκτωβρίου 2010 με θέμα «Κύπρος και Άγιοι Τόποι».

Μπορείτε να τις ακούσετε πατώντας εδώ.  

 

 

Έκδοση & Σύνταξη: Γραμματεία της Μ.Κ.Ο. «Ρωμηοσύνη»

 

Επικοινωνήστε μαζί μας     Γίνετε συνδρομητές του Newsletter δωρεάν

 

Αυτό το ενημερωτικό Newsletter αποστέλλεται δωρεάν σε όσους έχουν κάνει εγγραφή μέσω του ιστοχώρου της Μ.Κ.Ο. «Ρωμηοσύνη» www.romiosini.org.gr

 

Αν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερωτική αλληλογραφία, πατήστε εδώ και αφαιρέστε το e-mail σας από την κατάσταση πατώντας το πρόσημο –

 

Αυτό το μήνυμα πληρεί τις προϋποθέσεις της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί διαφημιστικών μηνυμάτων. *Κάθε μήνυμα θα πρέπει να φέρει τα πλήρη στοιχεία του αποστολέα ευκρινώς και θα πρέπει να δίνει στον δέκτη τη δυνατότητα διαγραφής. (Οδηγία 2002/58/CE του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου) *Παρακαλώ δεχθείτε τις απολογίες μας για οποιαδήποτε ενόχληση σας προκαλέσαμε.

 

 

 

 

 

Αυτό το e-mail εστάλη από τη Μη Κυβερνητική Οργάνωση «Ρωμηοσύνη» του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων

www.romiosini.org.gr

Εξαρχία του Παναγίου Τάφου, Ερεχθέως 18, 105 56 Αθήνα  

Τηλ.

 210 3222546

 

 

 Print-icon 
Πνευματικά δικαιώματα 2009-2013 © «Ρωμηοσύνη»
Επιτρέπεται η αναπαραγωγή του υλικού του ιστοχώρου με προϋπόθεση την αναφορά στην πηγή: «Ρωμηοσύνη» www.romiosini.org.gr

:: Πατριαρχείο Ιεροσολύμων :: Ειδήσεις εκ του Πατριαρχείου Ἱεροσολύμων :: Σχετικά :: Τελευταία νέα :: Τρέχοντα Προγράμματα :: Ιστορικό Αρχείο της Μ.Κ.Ο. "Ρωμηοσύνη" ::


Login-iconLogin  ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

Αυτή τη στιγμή διαβάζουν την ιστοσελίδα μας 76 επισκέπτες.