Τετάρτη, 08 Ιουλ, 2020
Προκοπίου μεγαλομ., Θεοφίλου Ζίχνης.

Newsletter Οκτώβριος 2011


 

 

«Ρωμηοσύνη»

Μηνιαίο ηλεκτρονικό Newsletter

Τεύχος 27, Οκτώβριος 2011

 

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

 

 

Η εορτή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων

Την Τρίτη, 14η /27η Σεπτεμβρίου 2011, εορτάσθηκε η εορτή της παγκοσμίου Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων. Για να αναγνώσετε ολόκληρη την είδηση και να δείτε τις συνοδευτικές φωτογραφίες και το video πατήστε εδώ και εδώ

 

Διοργάνωση Προσκυνηματικής εκδρομής στην Ιερά Μονή του Μεγάλου Αντωνίου στην Αριζόνα των Η.Π.Α.

Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση «Ρωμηοσύνη» του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων διοργανώνει Προσκυνηματική εκδρομή στην Ιερά Μονή του Μεγάλου Αντωνίου στην Αριζόνα των Η.Π.Α. 28 Ιανουαρίου 2012- 5 Φεβρουαρίου 2012.

Για το αναλυτικό πρόγραμμα και δηλώσεις συμμετοχής πατήστε εδώ. 


 Έναρξη του δικτυακού εγχειρήματος «Ρωμηοσύνη TV» στοYoutube  

 

Ξεκίνησε το δικτυακό εγχείρημα της Μ.Κ.Ο. «Ρωμηοσύνη»  «Ρωμηοσύνη TV» με την ανάρτηση video στο Youtube. Μπορείτε να επισκεφθείτε τη σχετική σελίδα πατώντας εδώ.

 

 

Προχωρούν οι εργασίες για τα δικτυακά εγχειρήματα «Ράδιο Ρωμηοσύνη» και «Ρωμηοσύνη TV»

Προχωρούν οι εργασίες για τα δικτυακά εγχειρήματα «Ράδιο Ρωμηοσύνη» και «Ρωμηοσύνη TV», την εξέλιξη των οποίων μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ.  

 

 

Αναβολή διοργάνωσης της 1ης Διεθνούς Έκθεσης Πολιτιστικού, Θρησκευτικού & Εναλλακτικού Τουρισμού «NEXUS»

 Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση «Ρωμηοσύνη» του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων σας ενημερώνει ότι οι Διοργανωτές της 1ης Διεθνούς Έκθεσης Πολιτιστικού, Θρησκευτικού & Εναλλακτικού Τουρισμού «NEXUS»  προχώρησαν στην αναβολή της Έκθεσης που θα λάμβανε χώρα από τις 20 μέχρι και τις 23 Οκτωβρίου 2011, στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Εκθέσεων Προβολής (Ε.Κ.Ε.Π.). Η Έκθεση θα πραγματοποιηθεί  την άνοιξη του 2012.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

 

 Εγγραφή στο ηλεκτρονικό Newsletter της επίσημης Πύλης Ειδησεογραφίας του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων

 

Σας προσκαλούμε να εγγραφείτε στο 15νθήμερο ηλεκτρονικό Newsletter της επίσημης Πύλης Ειδησεογραφίας του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων εδώ.

 


 

 

Έκδοση & Σύνταξη: Γραμματεία της Μ.Κ.Ο. «Ρωμηοσύνη»

 

Επικοινωνήστε μαζί μας     Γίνετε συνδρομητές του Newsletter δωρεάν

 

Αυτό το ενημερωτικό Newsletter αποστέλλεται δωρεάν σε όσους έχουν κάνει εγγραφή μέσω του ιστοχώρου της Μ.Κ.Ο. «Ρωμηοσύνη» www.romiosini.org.gr

 

Αν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερωτική αλληλογραφία, πατήστε εδώ και αφαιρέστε το e-mail σας από την κατάσταση πατώντας το πρόσημο –

 

Αυτό το μήνυμα πληρεί τις προϋποθέσεις της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί διαφημιστικών μηνυμάτων. *Κάθε μήνυμα θα πρέπει να φέρει τα πλήρη στοιχεία του αποστολέα ευκρινώς και θα πρέπει να δίνει στον δέκτη τη δυνατότητα διαγραφής. (Οδηγία 2002/58/CE του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου) *Παρακαλώ δεχθείτε τις απολογίες μας για οποιαδήποτε ενόχληση σας προκαλέσαμε.

 

 

 

 

 

Αυτό το e-mail εστάλη από τη Μη Κυβερνητική Οργάνωση «Ρωμηοσύνη» του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων

www.romiosini.org.gr

Εξαρχία του Παναγίου Τάφου, Ερεχθέως 18, 105 56 Αθήνα  

Τηλ.

 210 3222546

 

 

 Print-icon 
Πνευματικά δικαιώματα 2009-2013 © «Ρωμηοσύνη»
Επιτρέπεται η αναπαραγωγή του υλικού του ιστοχώρου με προϋπόθεση την αναφορά στην πηγή: «Ρωμηοσύνη» www.romiosini.org.gr

:: Πατριαρχείο Ιεροσολύμων :: Ειδήσεις εκ του Πατριαρχείου Ἱεροσολύμων :: Σχετικά :: Τελευταία νέα :: Τρέχοντα Προγράμματα :: Ιστορικό Αρχείο της Μ.Κ.Ο. "Ρωμηοσύνη" ::


Login-iconLogin  ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού 

Αυτή τη στιγμή διαβάζουν την ιστοσελίδα μας 88 επισκέπτες.